onsdag 15 maj 2013

en del avklarat och påbörjat

Ja sovrummet är numera helt klart (bortsett från målning av fönster och dörrar) och vi har sovit där ett tag nu och är väldigt nöjda! Nu blir det ingen mer renovering på ett bra tag!

Däremot är det en massa annat småfix som ska göras, har grundmålat kökssoffan så den ska bli färdigmålad till helgen. Ska försöka fixa tyg och vaddering till den på fredag. 

Herrn har fixat en del ute, eldat lite, plockat fram utemöbler och lite sånt. Han har även målat lite till i källaren, ska ju in en värmepump där väldigt snart, förhoppningsvis. 

Herrn har också ordnat med försäkringar och nu ska vi nog byta TV- och internetleverantör och ta allt ifrån Telia, kommer få ner kostnaderna lite åtminstone. 

Annars så ska det mest pillas och fixas inför litens ankomst. Nu har vi allt hemma i alla fall, bara hygienartiklar och lite småplock som fattas. Ska packa den där nedrans BB-väskan snart också, mindre än 4 veckor till BF nu så. Kan visserligen vara drygt 6 veckor kvar också men så orkar jag inte tänka, jobbigt nog som det är ändå. 

I övrigt så har jag självfallet en hel del skolarbete kvar, eller ja en större och en mindre uppgift kvar. Den stora ska in senast fredag och ja, det går riktigt trögt... Den lilla är redan försenad så hinner jag ska jag försöka få in den den här veckan också annars får jag fixa det till veckan. Då är åtminstone allt med skolan klart förutom opponering men det är bara att förbereda lite kort i slutet av nästa vecka. 

Jennifer skrev precis så hon kommer inom en sväng snart, trevligt! Mysigt med besök! Sen blir det att skriva resten av dagen varvat med tvätt och mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar